Siirrettävien asemien tarkistuksen asetukset

19. maaliskuuta 2024

ID 199580

Asetukset

Kuvaus

Yhdistettyä siirrettävää asemaa koskeva toiminto

• Pikatarkistus. Jos valitset tämän vaihtoehdon, liitettyäsi ulkoisen laitteen Kaspersky-sovellus tarkistaa ainoastaan tiedostot, jotka ovat tietyn muotoisia ja alttiimpia virustartunnoille ja jotka sijaitsevat juurikansiossa. Pikatarkistus ei myöskään sisällä arkistojen purkamista ja tarkistusta.
  • Yksityiskohtainen tarkistus. Jos tämä valintaruutu on valittuna, Kaspersky-sovellus tarkistaa kaikki ulkoisen laitteen jokaisessa kansiossa olevat tiedostot, kun kytket ulkoisen laitteen. Lisäksi se purkaa ja tarkistaa arkistot paitsi salasanasuojatut.

Siirrettävän aseman maksimikoko

Jos tämä valintaruutu on valittu, Kaspersky-sovellus tarkistaa kaikki ulkoiset laitteet, jotka eivät ylitä määritettyä maksimikokoa.

Jos ruutua ei ole valittu, Kaspersky-sovellus tarkistaa kaikenkokoiset ulkoiset laitteet.

Näytä tarkistuksen edistyminen

Jos tämä valintaruutu on valittu, Kaspersky-sovellus näyttää ulkoisten laitteiden tarkistuksen etenemisen erillisessä ikkunassa ja käynnissä olevien tarkistusten ikkunassa.

Estä tarkistustehtävän pysäytys

Jos tämä valintaruutu on valittu Pysäytä-painike ei ole saatavilla ulkoisten laitteiden tarkistusta varten käynnissä olevien tarkistusten ikkunassa.