Vaihe 3. Määritä varmuuskopiointiaikataulu

19. maaliskuuta 2024

ID 93346

Ohjatun toiminnon vaiheessa Määritä aikataulu voit määrittää seuraavat asetukset:

• Määritä varmuuskopiotehtävän nimi.
  • Valitse vaihtoehto Suorita varmuuskopiointi manuaalisesti, jos haluat käynnistää tehtävän manuaalisesti.
  • Määritä varmuuskopiointitehtävän aikataulu, jos haluat että varmuuskopiointi aloitetaan automaattisesti.
    • Valitse vaihtoehto Suorita varmuuskopionti automaattisesti ja aseta tehtävän suorittamisen aikaväli (esimerkiksi, Viikottain), viikonpäivä ja tehtävän suoritusaika.
    • Määritä tämän tietokoneen Windows-tilisi käyttäjänimi ja salasana. Windows-tilisi tietoja tarvitaan tietojen käyttämiseen varmuuskopioinnin aikana. Jos olet kirjautunut käyttöjärjestelmään toimialueen tilillä, luo varmuuskopiointitehtävä määrittämällä toimialueesi käyttäjätunnus ja salasana.
    • Valitse Suorita ajoitettu varmuuskopiointi tietokoneen käynnistyksen yhteydessä, jos tietokone ei ole käynnissä määritettynä aikana -valintaruutu, jos haluat suorittaa varmuuskopioinnin mahdollisimman nopeasti tietokoneen käynnistämisen jälkeen. Jos varmuuskopiointi on esimerkiksi aikataulutettu suoritettavaksi joka viikonloppu eikä tietokone ollut päällä, varmuuskopiointi suoritetaan, kun tietokone käynnistetään viikonpäivänä. Jos tätä ruutua ei ole valittu, varmuuskopiointi suoritetaan aikataulun mukaan. Varmuuskopiointia ei yritetä uudelleen epäonnistuneen yrityksen jälkeen.
    • Valitse Suorita varmuuskopiointi, kun siirrettävä asema yhdistetään -valintaruutu, jos haluat suorittaa varmuuskopioinnin, kun siirrettävä asema yhdistetään tietokoneeseesi.

Huomioi seuraavat asiat varmuuskopiointitehtävien käytössä:

• Jos luot ajoitetun varmuuskopiointitehtävän, sinun täytyy määrittää tilisi tiedot tällä tietokoneella.
  • Jos luot pyydettäessä suoritettavan varmuuskopiointitehtävän, sinun täytyy määrittää tilisi tiedot tällä tietokoneella.
  • Jos muokkaat tehtävän tyypin pyydettäessä suoritettavasta ajoitetuksi, sinun täytyy määrittää tilisi tiedot tällä tietokoneella.