Käyttöjärjestelmän resurssien varaaminen tietokonepelien käyttöön

29. elokuuta 2019

ID 70774

Jos Kaspersky Anti-Virus on käynnissä koko näytön tilassa samanaikaisesti tiettyjen sovellusten kanssa (erityisesti tietokonepelit), seuraavia haittavaikutuksia voi ilmetä:

• Sovelluksen tai pelin suorituskyky laskee puutteellisten käyttöjärjestelmäresurssien takia
  • Kaspersky Anti-Virus ilmoitusikkunat häiritsevät käyttäjän pelaamista

Jos et haluat muuttaa Kaspersky Anti-Viruksen asetuksia manuaalisesti aina, kun siirryt käyttämään täyden näytön tilaa, voit käyttää pelitilaa. Jos pelitila on käytössä ja pelaat tai käytät sovelluksia koko näytön tilassa, Kaspersky Anti-Virus ei suorita tarkistusta tai päivitystehtäviä eikä näytä ilmoituksia.

Voit ottaa pelitilan käyttöön seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse ikkunan vasemmalta puolelta Suorituskyky-osio.

Ikkunassa näytetään Kaspersky Anti-Viruksen suorituskykyasetukset.

4. Valitse Käytä pelitilaa -valintaruutu.