Tietoja Kaspersky-sovelluksen for Androidista

13. maaliskuuta 2024

ID 141191

Venäjällä oleskelevat käyttäjät eivät voi tällä hetkellä tilata Kaspersky-sovelluksen premium-versiota Google Playsta. Tämä johtuu Google Playn laskutusjärjestelmän toiminnan keskeyttämisestä Venäjällä asuville käyttäjille. Jos asut Venäjällä, voit ostaa vuositilauksen Kasperskyn verkkosivustolta. Työskentelemme parhaillaan muiden ostovaihtoehtojen tarjoamiseksi ja pidämme sinut ajan tasalla. Kiitos palvelumme tukemisesta!

Kaspersky app for Android tarjoaa kattavan suojan mobiililaitteillesi. Kaspersky app for Android sisältää seuraavat toiminnot ja komponentit.

Kaspersky app for Android -sovelluksen toiminnot ja komponentit

Toiminnot

Komponentit

Ilmaisversio

Premium-versio

Suojaus viruksilta ja muilta haittaohjelmilta

Tarkistustoiminto

Automaattinen Anti-Virus*

Suojaus Internet-uhkia vastaan

(Ei saatavilla)

(Ei saatavilla)

Suojattu selaus**

Viestien turvallinen vastaanotto

Tietojen suojaus, jos laite katoaa tai varastetaan

Missä laitteeni on?

Missä laitteeni on?***

Sovellusten käytön suojaaminen salakoodilla

(Ei saatavilla)

Sovelluslukitus

Ei-toivottujen puhelujen estäminen

Puhelusuodatin

Puhelusuodatin

Optimoi tallennustila ja tarkista myönnetyt käyttöoikeudet

Omat sovellukset

Omat sovellukset

Tarkista onko tietojasi vuotanut

Tietovuotojen tarkistus

Tietovuotojen tarkistus

Auttaa sinua poistamaan tietoturva-aukot laitteen asetuksissa

Heikkojen asetusten tarkistus

Heikkojen asetusten tarkistus

Tarkista QR-koodien ja viivakoodien linkit ennen niiden avaamista

Turvallinen QR-skanneri

Turvallinen QR-skanneri

Löydä kutsumattomat laitteet kotisi Wi-Fi-verkosta

(Ei saatavilla)

Älykodin valvonta****

Suojaa yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi

Kaspersky VPN*

Kaspersky VPN*****

*Kaspersky-sovelluksen versiossa 11.80.X.XXX ja aiemmissa versioissa Automaattinen Anti-Virus oli nimellä Reaaliaikainen suojaus.

**Kaspersky-sovelluksen versiossa 11.80.X.XXX ja aiemmissa versioissa Suojattua selausta kutsuttiin Internet-suojaukseksi.

***Kaspersky-sovelluksen versiossa 11.80.X.XXX ja aiemmissa versioissa Missä laitteeni on? -toimintoa kutsuttiin nimellä Varkaudenesto. Joissakin My Kasperskyn osioissa sitä kutsutaan edelleen nimellä Varkaudenesto.

****Kaspersky-sovelluksen versiossa 11.94.X.XXX ja sitä aikaisemmissa Älykodin valvonta nimi oli Verkkolaitteiden tarkastelu.

*****Kaspersky VPN -yhteyden rajoitettu versio sisältyy Kaspersky app for Android -sovelluksen ilmais- ja premium-versioihin. Poista Kaspersky VPN Secure Connection mobiililaitteeltasi, jotta Kaspersky app for Android toimii virheettä. Kaspersky VPN Secure Connection -asetukset poistetaan, kun sovellus on poistettu. Jos sinulla on voimassa oleva tilaus Kaspersky VPN Secure Connection Premium-versioon, sitä sovelletaan Kaspersky VPN-toimintoon Kaspersky app for Android -sovelluksessa.

Tarkistustoiminto

Voit suorittaa seuraavia tarkistustyyppejä:

• Täydellinen tarkistus

Kaspersky-sovellus tarkistaa laitteen koko tiedostojärjestelmän. Täydellinen tarkistus auttaa suojaamaan henkilötietojasi ja rahojasi. Se havaitsee ja poistaa uhat (asennetuissa sovelluksissa ja asennuspaketeissa) laitteestasi. Täydellinen tarkistus havaitsee myös mainosohjelmat ja sovellukset, joita tunkeutujat voivat käyttää laitteen vahingoittamiseen tai henkilökohtaisten tietojen hyödyntämiseen.

• Pikatarkistus

Kaspersky-sovellus tarkistaa ainoastaan asennetut sovellukset.

• Tiettyjen tiedostojen ja kansioiden tarkistaminen. Voit tarkistaa äskettäin lataamasi tiedoston tai äskettäin luodun tai päivitetyn kansion.

Teknisten rajoitusten vuoksi sovellus ei voi tarkistaa arkistoja, joiden koko on 4 Gt tai enemmän. Sovellus ohittaa nämä arkistot tarkistettaessa, eikä se ilmoita, jos tällaiset arkistot ohitetaan.

Automaattinen Anti-Virus

Automaattinen Anti-Virus tarjoaa virussuojan. Komponentti havaitsee ja neutraloi uhkat, mainosohjelmat ja sovellukset, joita tunkeutujat voivat käyttää laitteen vahingoittamiseen tai henkilökohtaisten tietojen hyödyntämiseen.

Suojattu selaus

Suojattu selaus -toiminto tarkistaa verkkosivustot ennen niiden avaamista. Se estää haitalliset verkkosivustot, jotka pyrkivät jakelemaan haittaohjelmia, sekä tietojen kalastelusivustot, jotka pyrkivät varastamaan luottamukselliset tietosi ja pääsemään käsiksi taloustietoihisi.

Viestien turvallinen vastaanotto

Viestien turvallinen vastaanotto tarkistaa tekstiviestit ja WhatsAppin, Viberin, Telegramin ja Google Hangoutsin kautta saamasi viestit tietojenkalastelulinkkien varalta.

Missä laitteeni on?

Missä laitteeni on? -toiminto suojaa tietojasi luvattomalta käytöltä ja auttaa sinua paikantamaan laitteen, jos se katoaa tai varastetaan. Voit lähettää komentoja laitteellesi etänä My Kaspersky-palvelun avulla.

Sovelluslukitus

Sovelluslukitus suojaa yksityisiä tietojasi. Voit lukita eri sovelluksia, joihin et halua muiden pääsevän käsiksi. Näitä ovat esimerkiksi Facebook, WhatsApp, Valokuvat, Viestit, Snapchat, Instagram, Viber, Gmail ja Asetukset. Kun avaat Sovelluslukituksella suojatun sovelluksen, Kaspersky-sovellus kehottaa sinua avaamaan sovelluksen käyttämällä salakoodia, lukituksenpoistokuviota tai sormenjälkeä.

Puhelusuodatin

Puhelusuodatin estää ei-toivotut puhelut, kuten esim. puhelinmyyjien puhelut. Sovellus suodattaa puheluita luomasi kumottujen luettelon mukaisesti. Numerosi kuulostaa varatulta estetyille yhteyshenkilöille.

Omat sovellukset

Omat sovellukset -ominaisuuden avulla voit optimoida laitteesi tallennustilan ja tarkistaa laitteellesi asennetuille sovelluksille myöntämäsi käyttöoikeudet. Selvitä, mitä sovelluksia et käytä, ja poista ne. Ota selvää, mitkä ovat myönnettyjen käyttöoikeuksien mahdolliset riskit.

Tietovuotojen tarkistus

Data Leak Checker tarkistaa tilisi tietovuotojen varalta ja varoittaa sinua, kun tietosi tulevat julkisesti saataville. Se myös neuvoo miten toimia, jos tietosi ovat vuotaneet.

Rajoitettu toiminnallisuus on käytettävissä ilmaisessa versiossa: sovellus tarkistaa vain My Kaspersky -tilisi tietovuotojen varalta. Kaikki toiminnot ovat käytettävissä Kaspersky Security Cloudin Personal- ja Family-paketeissa.

Heikkojen asetusten tarkistus

Heikkojen asetusten tarkistus etsii käyttöjärjestelmän heikkoja asetuksia. Jos se tunnistaa heikkoja asetuksia käyttöjärjestelmässä, se kehottaa sinua korjaamaan ne käyttöjärjestelmän tietoturvan suojaamiseksi.

Turvallinen QR-skanneri

Turvallinen QR-skanneri tarkistaa QR-koodien tai viivakoodien sisältämät linkit ennen niiden avaamista ja varoittaa haitallisista.

Älykodin valvonta

Älykodin valvonta -ominaisuus näyttää kotisi Wi-Fi-verkkoon yhdistetyt laitteet. Käyttämällä tätä ominaisuutta voit estää luvattomia laitteita yhdistämästä verkkoosi sekä tarkistaa verkkoon yhdistettyjen laitteidesi suojaustilan. Tämä toiminto on käytettävissä Kaspersky Security Cloudin Personal- ja Family-paketeissa.

Kaspersky VPN

Kaspersky VPN piilottaa oikean sijaintisi ja salaa laitteesi kaiken lähetettävän ja vastaanotettavan tiedon.