Sovelluslukitus

13. maaliskuuta 2024

ID 144254

Sovelluslukitus suojaa yksityisiä tietojasi. Voit lukita eri sovelluksia, joihin et halua muiden pääsevän käsiksi. Näitä ovat esimerkiksi Facebook, WhatsApp, Valokuvat, Viestit, Snapchat, Instagram, Viber, Gmail ja Asetukset. Kun avaat Sovelluslukituksella suojatun sovelluksen, Kaspersky-sovellus kehottaa sinua avaamaan sovelluksen käyttämällä salakoodia, lukituksenpoistokuviota tai sormenjälkeä.

Sovelluslukitus on saatavilla vain Kaspersky-sovelluksen Premium-versiossa.

Kaspersky-sovellus käyttää laiteasetuksia sovellusten lukitsemiseen. Kunnollisen suojauksen varmistamiseksi suosittelemme seuraavaa:

• Suojaa Asetukset-sovellus Sovelluslukituksella.
  • Suojaa Kaspersky-sovellusta luvattomalta asennuksen poistamiselta valitsemalla Asennuksen poiston suojaus -valintaruutu Missä laitteeni on? -toiminnon asetuksissa.

Tässä osiossa

Sovelluslukituksen käyttöönottomääritys

Sovellusten käytön lukitseminen

Suojattujen sovellusten käynnistäminen