Tietoja beta-versiosta

13. maaliskuuta 2024

ID 174255

Beetaversioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa. Beetaversiot eivät ole käytettävissä myöskään Huawei-laitteilla.

Haluamme kuulla käyttökokemuksistasi mobiilituotteidemme uusien ominaisuuksien parissa ja kutsumme sinut mukaan beetatestaajaksi. Beta-versio sisältää uusia ominaisuuksia, joita voit testata ennen kuin ne julkistetaan virallisesti.

Ota huomioon, että beta-versiot saattavat olla epävakaampia kuin yleisölle virallisesti julkistettu lopullinen versio. Saatat kohdata ongelmia, kuten sovelluksen kaatuminen, ominaisuudet, jotka eivät toimi oikein tai palvelut, jotka eivät ole käytettävissä.

Beetaversio on ilmainen. Sovelluksen toiminnot voivat kuitenkin olla rajoitettuja (esimerkiksi ostokset eivät välttämättä ole käytettävissä). Lue kaikki beetaversion käyttöehdot Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta huolellisesti.

Sinun on käytettävä sovellusta asennetun sovellusversion tarjoamien toimintojen mukaisesti. Mene kohtaan Google Play ja napauta Profiili > Omat sovellukset ja pelit > Beta, niin näet käyttämäsi beta-versiot.

Ennen kuin aloitat sovelluksen beetatestauksen, lue huolellisesti Beeta ja tilaukset -osio.

Osallistu beetatestaukseen

Palautteen lähettäminen

Beetatestauksen lopettaminen