Tietoja tietojen toimittamisesta (EU, Iso-Britannia, Brasilia, Vietnam, Yhdysvaltain Kalifornian osavaltiossa asuvat käyttäjät)

13. maaliskuuta 2024

ID 195478

Näytä sovelluksen aikaisempien versioiden käytön aikana Kasperskylle toimitettujen tietojen tiedot.

Kasperskylle toimitetut tiedot Kaspersky -sovellus 11.100.X.XXX ja uudemman version käytön aikana

Kaspersky suojelee kaikkia keräämiään tietoja lakien sekä Kasperskyn omien sääntöjen mukaisesti. Kaikki tiedot toimitetaan turvallisia kanavia pitkin.

Käytämme sekä henkilökohtaisia että ei-henkilökohtaisia tietoja.

Omat tiedot

Voit tarkastella loppukäyttäjän lisenssisopimuksen, tietosuojakäytännön, markkinointiehtojen tai Kaspersky Security Network -ehtojen mukaisia henkilötietoja koskevia ehtoja näiden omilla sivuillaan.

Avaa asiakirja

Ei-henkilökohtaiset tiedot

Käytämme seuraavia ei-henkilökohtaisia tietoja Ohjelmiston ydintoimintojen ylläpitämiseen:

• merkintä siitä, onko Facebook-sovellus asennettu laitteelle;
  • Facebook SDK -versio;
  • tunnistetietojen toimittajalta saatu identiteettitunniste
  • tunnistetietojen toimittajalta saatu käyttöoikeustunnus;
  • tunnistetietojen toimittajalle lähetettävien tietojen tyyppi
  • tunnistetietojen toimittajalta saatu identiteettitunniste
  • Oikeudenhaltijan tunniste tunnistetietojen toimittajan järjestelmässä
  • tunnistetietojen toimittajan nimi
  • URI, johon tunnistetietojen toimittajan vastaus lähetetään
  • tunnistetietojen toimittajalta pyydetyt parametrit
  • Oikeudenhaltijan resurssin tunnus
  • merkin tyyppi;
  • käyttöjärjestelmä;
  • lisenssistä johdettu Ohjelmistotunniste;
  • Ohjelmiston täysversio;
  • pyynnön todentamista varten luotu arvo
  • ohjelmiston komponenttitunnus;
  • Ohjelmiston tunnus
  • protokollatunniste.

Ydintoimintoja varten tiedot voidaan asentaa ja ladata Firebase-palveluun:

• sovelluspaketin nimi;
  • laitteen kielikoodi;
  • laitteen malli;
  • laitteen aikavyöhykeasetus;
  • käyttöjärjestelmäversio;
  • laitteen kielikoodi, joka on hankittu suorittamalla JavaScript-koodi WebView:ssa;
  • mahdollinen yksilöllinen vastinelinkki, jonka palvelimen on tarkistettava ennen sormenjälkivastineen suorittamista;
  • Ohjelmistotunnus Firebasessa;
  • Firebase SDK -versio;
  • laitteen näytön korkeus;
  • laitteen näytön leveys;
  • Shjelmiston asennuspäivämäärä ja -aika.

Tiedot toimitetaan edelleen Firebase-palveluun suojatusti. Tiedot siitä, miten tietoja käsitellään Firebase-palvelussa, on julkaistu osoitteessa: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

QR-skanneritoiminnon tarjoamiseksi seuraavat tiedot toimitetaan ja käsitellään Huawei-palvelussa:

• sovelluspaketin nimi;
  • maakoodi;
  • laitetyyppi;
  • laitteen malli;
  • objektin käsittelyalgoritmin tunnus;
  • API-nimi;
  • Palvelun tunnus
  • käyttöjärjestelmäversio;
  • tiedot radion/verkon yhteydestä;
  • pyynnön tunnus;
  • laiteohjelmiston tunniste;
  • mobiilipalveluntarjoajan koodi;
  • käsiteltävän kohteen muoto;
  • käsitellyn kuvan histogrammi;
  • päivämäärä ja kellonaika, jolloin pyyntö aloitettiin;
  • luotavan viivakoodin väri, marginaalit ja taustaväri;
  • luodun viivakoodin korkeus;
  • luodun viivakoodin leveys;
  • luotavan viivakoodin korkeus;
  • luotavan viivakoodin leveys;
  • käsiteltyjen objektien määrä;
  • objektin käsittelyn enimmäiskesto;
  • objektin käsittelyn vähimmäiskesto;
  • viivakoodin luomiseen käytetyn merkkijonon pituus;
  • Ohjelmiston komponentin versio;
  • Ohjelmiston tunnus
  • ohjelmavirheiden määrä;
  • ohjelmiston toimenpiteen tulos;
  • loppuun asti suoritettujen pyyntöjen kokonaismäärä;
  • käyttäjän Ohjelmistossa suorittaman toiminnon tunniste;
  • pyyntöjen käsittelyn kokonaiskesto

Tietojen käsittely Huawei-palvelussa tapahtuu suojatun kanavan kautta. Tietojen käsittely tapahtuu Huawein tietosuojakäytännön mukaisesti, joka on luettavissa osoitteessa: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.