Viestien turvallinen vastaanotto

13. maaliskuuta 2024

ID 206459

Tutustu Viestien turvalliseen vastaanottoon

Viestien turvallinen vastaanotto tarkastaa saamasi tekstiviestit ja pikaviestit tietojenkalastelulinkkien varalta.

Viestien turvallinen vastaanotto on käytettävissä vain, jos sinulla on voimassa oleva Kaspersky-sovelluksen tilaus.

Viestien turvallinen vastaanotto käyttää Kaspersky Security Networkia -viestien linkkien tarkastmiseen.

Viestien turvallinen vastaanotto estää linkit vain Google Chromessa. Voit suojautua pikaviestien vaarallisilta linkeiltä asettamalla Google Chromen oletusselaimeksi .

Tämä toiminto voi myös toimia joidenkin laitteiden esiasennetuilla selaimilla, esim. Samsung Internet Samsung-laitteissa. Muita selaimia ei tueta. Jos sinulla on Huawei-laite ilman Google Chrome -selainta, tämä ominaisuus ei ole käytettävissä. Tällöin lyhyempi versio Viestien turvallisesta vastaanotosta on käytettävissä Suojaus tietoja kalastelevilta tekstiviesteiltä -toimintona.

Tässä osiossa

Linkit tekstiviesteissä (SMS)

Pikaviesteissä olevat linkit