Tilien tarkistaminen

13. maaliskuuta 2024

ID 216084

Jos sinulla on Kaspersky Plus- tai Premium-tilaus, sovellus tarkistaa joka päivä automaattisesti tietovuodot, jotka liittyvät sähköpostiosoitteisiisi linkitettyihin tileihin.

Sähköpostiosoitteiden lisääminen näihin automaattisiin tietovuototarkistuksiin:

1. Napauta Tietovuotojen tarkistus -kohtaa Kaspersky-sovelluksen Aloitus.

Vaihtoehtoisesti voit avata Kaikki toiminnot -kohdan ja valita sieltä Tietovuotojen tarkistus.

2. Kirjaudu pyydettäessä My Kaspersky -tilille ja lisää My Kaspersky -tililläsi käytetty sähköpostiosoite automaattisten tarkistusten luetteloon.

Jos olet aiemmin kirjautunut My Kaspersky -tilille, ominaisuuden päänäytössä näkyy My Kaspersky -tilisi sähköpostiosoite.

3. Voit lisätä uuden sähköpostiosoitteen automaattisten tarkistusten luetteloon napauttamalla Lisää sähköpostiosoite -painiketta näytön alareunasta.
  4. Kirjoita sähköpostiosoite uuteen näyttöön ja napauta Tarkista vuodot -painiketta, niin tähän sähköpostiosoitteeseen linkitetyt tilit tarkistetaan vuotojen varalta heti. Sovellus tallentaa jokaisen lisätyn sähköpostiosoitteen tililuetteloon, joka tarkistetaan automaattisesti joka päivä.

Saat ilmoituksen, jos mahdollinen tietovuoto havaitaan. Siirry kohtaan, jossa on mahdollisiin tietovuotoihin liittyvät sähköpostiosoitteet, jotta näet luettelon verkkosivustoista, joilta tietovuoto on voinut tapahtua, mahdollisen vuotopäivän ja mahdollisesti vaarantuneiden tietojen luokan. Napauttamalla luettelossa olevaa verkkosivuston osoitetta näet täydellisen luettelon luokista sekä Kaspersky-sovelluksen suosituksia siitä, mitä tehdä, jos tietosi ovat vuotaneet.

Sovellus voi tarkistaa vain 50 lisättyä sähköpostiosoitetta kerrallaan. Jos haluat lisätä uusia sähköpostiosoitteita, sinun on poistettava aikaisemmin lisättyjä tilejä.

Lisättyjen sähköpostiosoitteiden poistaminen

Jos sinulla on Kaspersky Standard -tilaus, voit tarkistaa My Kaspersky -tilisi manuaalisesti.

Voit tarkistaa manuaalisesti, ovatko tilitietosi mahdollisesti julkisesti saatavilla:

1. Napauta Tietovuotojen tarkistus -kohtaa Kaspersky-sovelluksen Aloitus.

Vaihtoehtoisesti voit avata Kaikki toiminnot -kohdan ja valita sieltä Tietovuotojen tarkistus.

2. Kirjaudu My Kaspersky -tilille, jos et ole tehnyt niin aiemmin.
  3. Käynnistä manuaalinen tarkistus pyyhkäisemällä näytöllä alas tai napauttamalla näytön yläreunassa olevaa ympyränmuotoista nuolta.

Voit myös avata sähköpostiosoitteen kortin ja napauttaa kortin yläreunassa olevaa ympyränmuotoista nuolta tarkistaaksesi kyseiseen sähköpostiosoitteeseen linkitetyt tilit.

Jos olet käyttänyt laitteellasi Kaspersky Security Cloud -sovelluksen tilitarkistusominaisuutta, kopioimme sähköpostiosoitteiden luettelosi Kaspersky-sovelluksen Tietovuotojen tarkistus -ominaisuuteen samalla laitteella. Jotta voimme tehdä tämän, varmista, että Personal-, Family-, Kaspersky Plus- tai Premium-tilauksesi on aktivoitu molemmissa sovelluksissa.