Premium-tukipalvelut

13. maaliskuuta 2024

ID 223581

Kaspersky Premium -tukipalvelut puhelimitse eivät ole saatavilla joillakin alueilla. Voit käyttää Premium-tukipalveluita vain maksullisella tilauksella.

Premium-tuen avulla saat lisäsuojaa ja käyttömukavuutta, kuten ensisijaisen pääsyn, asiantuntija-asennuspalvelut, virustarkistuksen ja -poiston sekä tietokoneen kuntotarkastuksen.

Asiantunteva reaaliaikainen asennus

Aina kun sinulla on asennusongelmia tietokoneellesi, voit soittaa meille. Kasperskyn asiantuntija voi etänä tehdä seuraavia asioita:

• suorittaa asennuksen etäyhteyden kautta
  • varmistaa, että asennus etenee virheettömästi
  • antaa yleiskatsauksen sovelluksen asetuksista ja ominaisuuksista
  • vastaa kaikkiin sovellusta ja asennusprosessia koskeviin kysymyksiisi.
  • säätää sovellusasetuksia tarpeidesi mukaan
  • varmistaa, että sovellus on asennettu, määritetty oikein ja toimii oikein.

Priorisoitu tukipalvelu

Etusijainen yhteys Premium-tukihenkilöön puhelimella tai chatissa. Asiakkaiden puhelut ovat etusijalla (ohita jono). Tarjottu chat-ohjelma sisältää etäavustusominaisuudet.

Hallinnallinen etätuki

Pääset yhdellä klikkauksella keskustelemaan Premium-tukihenkilön kanssa, ja palveluun sisältyy rajoittamaton etäapu. Istu alas ja rentoudu, me korjaamme ongelman!

Asiantunteva virustarkistus ja virusten poisto

Ammattimainen virusten ja vakoiluohjelmien poisto kaikista Windows-laitteista, joihin on asennettu Kaspersky-sovellus.

PC:n toimintakunnon tarkistuspalvelut

Asiantuntijamme suorittavat kuntotarkastuksessa monipistetarkastuksen varmistaakseen laitteessa parhaan mahdollisen suojauksen ja toiminnan.

Jos haluat käyttää Kaspersky Premium -tukipalveluita, soita puhelinnumeroon, joka on määritetty sille maalle, josta ostit Kaspersky App Premium -tilauksen.