Näytön korjaustakuu

13. maaliskuuta 2024

ID 244442

Näytön korjaustakuu on saatavilla vain Intiassa asuville käyttäjille.

Kun ostat Kaspersky-sovelluksen tilauksen, saatat saada Servifylta ilmaisen näytön korjaustakuun, joka kattaa osittain älypuhelimesi näytön korjauskulut.

Hyväksyäksesi takuun sinun on aktivoitava se 5 päivän kuluessa tilauksen ostamisesta. Voit myös aktivoida takuun kokeilujakson aikana, mutta voit käyttää sitä vasta tilauksen ostamisen jälkeen.

Takuu koskee yhtä älypuhelinta, joka on alle 2 vuotta vanha takuun alkaessa. Se koskee vain seuraavien merkkien älypuhelimia:

• Samsung
  • Xiaomi
  • OPPO
  • Realme
  • Nokia
  • MOTOROLA
  • LG
  • Lenovo
  • Vivo
  • OnePlus

Lisätietoja löydät Näytönkorjauksen täydellisistä ehdoista.