Tietoja ilmaisista, kokeiluversioista ja premium-versioista

13. maaliskuuta 2024

ID 61603

• Ilmaisversio. Ilmainen versio tarjoaa rajoitetun toimintojen käytön rajoittamattoman ajan. Voit vaihtaa sovelluksen ilmaisversiosta kokeilu- tai Premium-versioon.

Ilmaisversio on käytettävissä heti, kun sovellus on asennettu.

• Kokeiluversio. Kun ostat automaattisesti uusiutuvan tilauksen, saat käyttöösi kokeilujakson, jonka aikana voit käyttää Kaspersky-sovelluksen premium-version ominaisuuksia ilmaiseksi. Tämä kokeilujakso on käytettävissä vain kerran. Kun kokeilujakso päättyy, palveluntarjoajasi veloittaa sinua automaattisesti.

Kokeilujakso ja tilauksen automaattinen uusiminen eivät ehkä ole saatavilla Intian alueella.

Jos peruutat tilauksen kokeilujakson aikana, voit käyttää sovelluksen ominaisuuksia ilmaiseksi vain kokeilujakson loppuun asti.

• Premium-versio. Premium-versio tarjoaa sovelluksen kaikki toiminnot. Premium-versio on saatavilla sen jälkeen, kun sovelluksen tilaus on ostettu. Kun tilaus päättyy, sovellus siirtyy automaattisesti ilmaisversiotilaan. Jatka sovelluksen käyttöä joko uusimalla tilaus tai siirtymällä sovelluksen ilmaiseen versioon.