Sovelluksen poistaminen

13. maaliskuuta 2024

ID 71927

Suosittelemme, että käytät Kaspersky-sovelluksen valikkoa sovelluksen asennuksen poistamiseen.

Kaspersky-sovelluksen poistaminen:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta välilehtipalkissa Profiili > Asetukset > Poista sovellus.
  3. Napauta Poista Kaspersky-sovellus-näytöllä Seuraava.
  4. Anna sovelluksen salakoodi tarvittaessa.

Sovellus pyytää salakoodia, jos Asennuksen poiston suojaus -valintaruutu on valittuna Missä laitteeni on?- toiminnon asetuksissa.

5. Vahvista Kaspersky-sovelluksen poisto.

Kaspersky-sovellus poistetaan.

Jos olet ottanut Missä laitteeni on? -toiminnon käyttöön, Kaspersky app for Android on valittu laitteen järjestelmänvalvojaksi. Sinun on poistettava järjestelmänvalvojan oikeudet ennen kuin poistat Kaspersky app for Android -sovelluksen sovellusluettelon tai Google Playn kautta.

Kuinka poistaa järjestelmänvalvojan oikeudet sovellukselta

Jos käytät laitteellasi esiasennettua Kaspersky-sovellusta, voit poistaa sovelluksen käytöstä laitteen järjestelmäasetuksissa. Kaspersky pysyy asennettuna laitteellasi, mutta se ei käynnisty ennen kuin otat sen käyttöön.