Kaspersky Internet Security 20

Tietokoneen suojaustilan arviointi ja tietoturvaongelmien ratkaiseminen

29. elokuuta 2019

ID 70907

Tietokoneen suojauksen ongelmat ilmaistaan sovelluksen pääikkunan yläosassa sijaitsevalla ilmaisimella. Vihreä väri ilmaisee, että tietokoneesi on suojattu. Keltainen väri ilmaisee, että suojausongelmia on havaittu. Punainen väri ilmaisee, että tietokoneesi turvallisuus on vakavasti uhattuna. Ongelmat ja tietoturvauhat tulee korjata välittömästi.

Voit avata Ilmoituskeskus-ikkunan napsauttamalla ilmaisinta sovelluksen pääikkunassa. Tässä ikkunassa on yksityiskohtaisia tietoja tietokoneesi suojaustilasta sekä ehdotuksia mahdollisista toimista ongelmien ja uhkien korjaamiseksi.

Suojauksen ongelmat on ryhmitelty luokkiin. Jokaista ongelmaa kohden näytetään luettelo toimenpiteistä, joiden avulla voit ratkaista ongelman.

Suositukset-osio sisältää luettelon toiminnoista, jotka pitäisi suorittaa sovelluksen parhaan toiminnan saavuttamiseksi ja sen tehokkaammasta käytöstä.

Näytä N ohitettua ilmoitusta -osiossa näytetään ilmoituksia, joihin on sovellettu Ohita-toimintoa. Tässä luettelossa olevat ongelmat eivät vaikuta sovelluksen pääikkunassa olevan suojausilmaisimen väriin.