Tietoja Kaspersky Security Cloudiin päivittämisestä

14. helmikuuta 2022

ID 183302

Kun käyttöoikeuden omistaja päivittää Kaspersky Internetin käyttöoikeuden tai tilauksen Kaspersky Security Cloudin tilaukseen, sovellus ilmoittaa, että päivitys Kaspersky Security Cloudiin tulee tehdä.

Sovelluksen version päivittäminen Kaspersky Security Cloudiksi

Tärkeää: Jos et päivitä Kaspersky Security Cloudiin, sovellus täytyy aktivoida toisella aktivointikoodilla.

Ohjeet tilanteeseen, jossa sovellusta ei päivitetä Kaspersky Security Cloudiin

Kun käynnistät Kaspersky Security Cloudin ensimmäistä kertaa päivityksen jälkeen, sinut kirjataan automaattisesti sille My Kaspersky -tilille, jolle Kaspersky Security Cloudin tilaus kuuluu.

Kun Kaspersky Internet Securityn käyttöoikeus tai tilaus päivitetään Kaspersky Security Cloudin tilaukseen, et voi käyttää sen aktivointikoodia toisen Kaspersky Internet Security -kopion aktivointiin. Jos Kaspersky Internet Securityn versioon on lisätty vara-aktivointikoodi, voit päivityksen jälkeen käyttää varakoodia Kaspersky Internet Securityn toisen kopion aktivointiin.