Tietoja tilauksesta

14. helmikuuta 2022

ID 74860

Kaspersky Internet Securityn tilaus on sovelluksen ostotilaus tietyin parametrein (vanhenemispäivä, suojattujen laitteiden määrä). Voit tehdä Kaspersky Internet Security -tilauksen palveluntarjoajaltasi (kuten Internet-palveluntarjoajalta). Voit keskeyttää ja jatkaa tilaustasi, uusia sen automaattisesti sekä perua tilauksesi. Voit hallita tilausta palveluntarjoajan verkkosivuston jäsenalueella.

Tilaus voi olla rajoitettu (esimerkiksi yhden vuoden pituinen) tai rajoittamaton (ei vanhenemispäivää). Jotta voit pitää Kaspersky Internet Securityn toiminnassa rajoitetun tilausjakson vanhenemisen jälkeen, sinun on uusittava se manuaalisesti. Rajoittamaton tilaus uusiutuu automaattisesti, kunhan olet maksanut palveluntarjoajalle etukäteen.

Jos käytät sovellusta rajoitetulla tilauksella, saat tilauksen vanhettua jatkoajan, jonka aikana voit uusia tilauksesi. Sovellus säilyy toimivana jatkoajan keston ajan.

Palveluntarjoajat voivat tarjota kahdenlaisia Kaspersky Internet Security -tilauksia:

• Tilauksia, jotka sisältävät päivitykset ja suojauksen
  • Tilauksia, jotka sisältävät päivitykset

Jos olet ostanut tilauksen päivityksiin ja suojaukseen, tilauksesi vanhennuttua ja tilauksen uusimisen jatkoajan päätyttyä Kaspersky Internet Security lopettaa tietokoneen suojaamisen.

Jos olet ostanut tilauksen päivityksiin, tilauksesi vanhennuttua ja tilauksen uusimisen jatkoajan päätyttyä Kaspersky Internet Securityn toimintaa rajoitetaan.

Seuraavat komponentit ja toiminnot eivät ole käytettävissä päivitystilauksen vanhenemisen jälkeen:

• Verkkohyökkäysten esto
  • Tietosuoja
  • Sovellustietokannan päivitykset
  • Kaspersky Security Network
  • Rahasuojaus
  • Verkonhallinta
  • URL Advisor

Seuraavat komponentit ja toiminnot jatkavat toimintaansa päivitystilauksen vanhenemisen jälkeen:

• Tiedoston virustorjunta (käyttää sovellustietokantoja, jotka on ladattu ennen tilauksen vanhenemista)
  • Verkon virustorjunta (käyttää sovellustietokantoja, jotka on ladattu ennen tilauksen vanhenemista)
  • Skannaustehtävät (käyttää sovellustietokantoja, jotka on ladattu ennen tilauksen vanhenemista)
  • Sovelluksen versiopäivitykset
  • Virtuaalinen näppäimistö

Tärkeää: Kaspersky Internet Security tarkistaa aina käyttöoikeuden tilasta (aktiivinen, vanhentunut tai puuttuu) riippumatta, onko sovelluksen käytön kannalta tärkeitä päivityksiä saatavilla.

Käyttääksesi Kaspersky Internet Security -tilausta sinun on käytettävä palveluntarjoajalta saamasi aktivointikoodi. Joissakin tapauksissa aktivointikoodi voidaan käyttää automaattisesti. Kun käytät sovellusta tilattuna, tilausta ei voi uusia toisella aktivointikoodilla. Voit käyttää toisen aktivointikoodin vasta, kun peruutat tilauksesi tai se vanhentuu. Jos haluat peruuttaa tilauksen, ota yhteys palveluntarjoajaan, jolta ostit Kaspersky Internet Securityn.

Huomaa: Uusi aktivointikoodi voidaan käyttää vasta, kun aktiivinen koodi on poistettu.

Jos käytät Kaspersky Internet Securitya voimassa olevalla käyttöoikeudella mutta haluaisit sen sijaan käyttää sovellusta tilauksella, poista nykyinen, aktiivinen avain, jotta voit aktivoida sovelluksen käyttäen tilausavainta. Aktivointikoodia, jota on aiemmin käytetty sovelluksen aktivoimiseksi tällä tietokoneella, voidaan käyttää eri tietokoneella.

Huomaa: Saatavilla olevat tilausvaihtoehdot voivat vaihdella palveluntarjoajan mukaan. Kaikki palveluntarjoajat eivät myöskään tarjoa jatkoaikaa tilauksen uusimiseen.