Rajoitukset ja varoitukset

8. joulukuuta 2023

ID 156828

Rajoitukset:

• Kaspersky Password Manager ei ole yhteensopiva Windows 8 -tyylisten sovellusten kanssa.
  • Kaspersky Password Manager ei tue Windows XP- tai Windows Vista -käyttöjärjestelmää. Jos käytät jotakin näistä käyttöjärjestelmistä, suosittelemme päivittämään uudempaan versioon. Jos päätät jatkaa Windows XP:n tai Windows Vistan käyttöä, voit edelleen käyttää Kaspersky Password Managerin online-versiota. Voit käyttää Kaspersky Password Manageria myös muissa käyttöjärjestelmissä.
  • Kaspersky Password Manager ei voi näyttää uutta tyyppiä olevia merkintöjä, jotka on luotu sovelluksen uudemmalla versiolla muissa laitteissa.