Luo pääsalasana

8. joulukuuta 2023

ID 85218

Kaspersky Password Manager käyttää pääsalasanaa tietojesi suojaamiseen. Kun käynnistät Kaspersky Password Managerin ensimmäisen kerran, sinun on luotava pääsalasana. Älä käytä salasanaa, joka on helppo arvata (esimerkiksi etunimeen, sukunimeen tai syntymäaikaan perustuvat salasanat). Luo vahva salasana käyttämällä isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Pääsalasanan enimmäispituus on 64 symbolia.

Avaa säilön lukitus syöttämällä pääsalasana.

Et voi käyttää säilöäsi ilman pääsalasanaa. Jos kadotat pääsalasanan, menetät pääsyn säilössäsi oleviin tietoihin.

Kun Kaspersky Password Manager käynnistetään, se pyytää:

• Luomaan pääsalasanan säilölle, jos tämä on ensimmäinen kerta kun käytät Kaspersky Password Manageria.
  • Syöttämään nykyisen pääsalasanan, jos olet aiemmin luonut pääsalasanan ja käyttänyt Kaspersky Password Manageria.

Luo pääsalasana

Katso myös

Vaihda pääsalasana

Mitä tehdä, jos pääsalasana on unohtunut?