Sovelluskuvake

27. maaliskuuta 2024

ID 85010

Sovelluskuvake (avain vihreällä lukolla - lukitsemattomalle holville ja avaimelle punaisella lukolla - lukitulle varastolle) näkyy tehtäväpalkin ilmoitusalueella, kun Kaspersky Password Manager on asennettu.

Sovelluskuvakkeella on pikavalikko. Sovelluksen päätoimintoja voidaan käyttää nopeasti sovelluskuvakkeeseen linkitetystä pikavalikosta.

Jos säilö on lukitsematon, käyttämällä Kaspersky Password Managerin kuvakkeen pikavalikkoa, voit:

• Lukitse säilön.
  • Avaa sovelluksen pääikkuna.
  • Siirtyä verkkosivustoihin, joissa voit ladata Kaspersky Password Managerin muille laitteille.
  • Avata Sovellusasetukset-ikkunan.
  • Avata Kaspersky Password Manager -ohjeen.
  • Tarkastella tietoja Kaspersky Password Managerista.
  • Sulje Kaspersky Password Manager.

Jos säilö on lukittu, käyttämällä Kaspersky Password Managerin kuvakkeen pikavalikkoa, voit:

• Avata säilön lukituksen.
  • Siirtyä verkkosivustoihin, joissa voit ladata Kaspersky Password Managerin muille laitteille.
  • Avata Kaspersky Password Manager -ohjeen.
  • Tarkastella tietoja Kaspersky Password Managerista.
  • Sulje Kaspersky Password Manager.