Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

VPN:n ottaminen käyttöön

22. joulukuuta 2023

ID 127004

VPN:n ottaminen käyttöön:

• Avaa sovelluksen pääikkuna ja vaihda vipu Käytössä-asentoon.
  • Valitse tehtäväpalkin sovelluskuvakkeen pikavalikosta Ota VPN käyttöön.

VPN otetaan käyttöön. VPN-yhteyden tila saattaa muuttua sovelluksen käytön aikana.

Jos yhteysongelmia ilmenee, VPN-istunto muodostetaan oletuksena automaattisesti uudelleen, jotta yhteys on varmasti suojattu. Saat ilmoituksen yhteyden tilasta ja mahdollisista yhteysongelmista, kun sinun on esimerkiksi tarkistettava välityspalvelimen asetukset, Windowsin palomuurin asetukset tai virtuaalisovittimen asetukset.