Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Tietoja ilmoituksista

22. joulukuuta 2023

ID 127048

Sovelluksen ilmoitukset ovat ponnahdusikkunoita jotka kertovat sinulle sovelluksen toimintojen tapahtumista.

Ilmoitukset on jaettu kahteen luokkaan tapahtuman tärkeyden perusteella:

• Tärkeät ilmoitukset. Ilmoittavat, ettei sovellus pystynyt suorittamaan tiettyä toimintoa; käyttäjän toimia tarvitaan. Ilmoitusikkuna sisältää tietoa tapahtumasta ja suosituksia jatkotoimenpiteistä. Ilmoitusikkuna voi esimerkiksi ilmoittaa, ettei suojattua yhteyttä voitu muodostaa koska yhteys ei ole saatavilla valitussa VPN-palvelimen sijainnissa. Jos kyse on tästä, sovellus pyytää sinua vaihtamaan VPN-palvelimen sijaintia tai odottamaan, että yhteys valitulla alueella tulee taas käytettäväksi. Tärkeillä ilmoitusikkunoilla on keltaiset raamit.
  • Tiedottavat ilmoitukset. Ilmoittavat, kun sovellus suorittaa toiminnon onnistuneesti. Esimerkiksi siitä, kun sovellus on muodostanut suojatun yhteyden tai yhdistänyt My Kasperskyyn. Tässä tapauksessa käyttäjän toimia ei tarvita. Tiedottavilla ikkunoilla on vihreät raamit.

Ilmoitukset näytetään oletusarvoisesti. Voit poistaa käytöstä kaikkien ilmoitusten näyttämisen ilmoitusikkunassa tai määrittää ilmoitusten näyttöasetuksia sovelluksen asetusikkunassa.

Ilmoituksen tiedot ovat olennaisia sillä hetkellä kun ilmoitus näytetään.

Windows 8:ssa ja uudemmissa käyttöjärjestelmissä Kaspersky VPN Secure Connection -ilmoituksia ei näytetä, jos Fluent Design -sovellus on avoinna koko näytön tilassa.

Tietoja ilmoitusten näyttämisestä pelitilassa ja Älä häiritse -tilassa

Jos Kaspersky VPN Secure Connection on asennettu laitteellesi yhdessä Kaspersky-sovelluksen kanssa ja pelitila tai Älä häiritse -tila on käytössä, Kaspersky VPN Secure Connection -ilmoituksia ei näytetä, kun käytät jotakin sovellusta koko näytön tilassa, pelaat peliä, soitat videopuhelua tai katsot elokuvaa. Kun poistut pelitilasta tai Älä häiritse -tilasta, Kaspersky VPN Secure Connection näyttää tehtäväpalkin ilmoitusalueella ilmoituksen kaikista tapahtumista, joita varattuna ollessasi ilmeni. Ilmoituksia tapahtumista, jotka eivät enää ole ajankohtaisia, ei näytetä.