Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Sovelluksen käyttörajoitus

22. joulukuuta 2023

ID 131811

Kaspersky VPN Secure Connectionin käyttäminen seuraaviin tarkoituksiin on kiellettyä:

• Mihinkään tarkoitukseen joka rikkoo sovellettavaa paikallista, kansallista tai kansainvälistä lainsäädäntöä tai säännöksiä maassa, jossa VPN-palvelin sijaitsee tai maassa, jossa sovellusta käytetään.
  • Vahingon aiheuttamistarkoituksessa alaikäisiä kohtaan riippumatta käytetyistä keinoista.
  • Sovelluksen käyttäminen asiattomasti tai haitallisten ja/tai teknologista vahinkoa aiheuttavien haitallisien tietokoneohjelmien tai muun vastaavan koodin käyttäminen tahallisesti.
  • Koodin muuntaminen, purkaminen, muokkaaminen, tulkitseminen tai muut yritykset paljastaa sovelluksen lähdekoodi tai lähdekoodista johdettujen toimintojen luominen.
  • Luvattoman pääsyn hankkiminen, sovelluksen häiritseminen tai vahingon aiheuttaminen siihen. Kaikki kyseiset rikkomukset raportoidaan asianmukaisille valtuutetuille viranomaisille. Avustamme viranomaisia rikkomuksen tehneen henkilön henkilöllisyyden paljastamisessa. Jos kyseisiä rikkomuksia tehdään, käyttäjän oikeus käyttää sovellusta lopetetaan välittömästi.
  • Minkään sisällön lataaminen, julkaiseminen, lähettäminen sähköpostitse tai muuten siirtäminen tarkoituksena edistää käyttäytymistä, joka on laitonta, vaarallista, uhkaavaa, väkivaltaista, häiritsevää, epärehellistä, alentavaa, moraalitonta, epäsovinnaista, loukkaavaa, yksityisyyttä loukkaavaa, vihamielistä tai rasistista, etnisten tai muiden konfliktien lietsomista edistävää tai muuta sisältöä joka edistää todennäköisesti kyseistä käyttäytymistä.
  • Toisena henkilönä tai juridisena henkilönä esiintyminen tai henkilöllisyyden muunlainen väärentäminen tai yhdistäminen juridiseen henkilöön tapauksissa, joissa kyseinen tunnistaminen on edellytettyä tai asetettu asianmukaisessa lainsäädännössä.
  • Tunnistamiskeinojen väärentäminen tai manipulointi tarkoituksena salata VPN-järjestelmien kautta lähetetyn sisällön alkuperäinen lähde.
  • Minkä tahansa osapuolen patenttia, tavaramerkkiä, liikesalaisuutta, tekijänoikeutta tai muuta immateriaaliomaisuutta rikkovan sisällön lataaminen, julkaiseminen, lähettäminen sähköpostitse tai siirtäminen muulla tavalla.
  • Ei toivottujen tai luvattomien ilmoitusten tai mainosmateriaalien, kuten roskapostin, roskasisällön, ketjukirjeiden tai pyramidihuijausten lataaminen, julkaiseminen, lähettäminen sähköpostitse tai siirtäminen muulla tavalla.
  • VPN-järjestelmien ja/tai VPN-palvelimien ja/tai VPN-verkkojen häiritseminen tai lamauttaminen tai VPN-järjestelmiin yhdistettyjen verkkojen vaatimusten, menetelmien, käytäntöjen tai sääntöjen rikkominen.
  • Muiden käyttäjien henkilökohtaisten tietojen kerääminen ja tallentaminen ilmoittamatta keruusta kyseisille käyttäjille.
  • Sellaisen tiedon jakaminen, joka lietsoo laitonta toimintaa tai edistää fyysisen väkivallan aiheuttamista mitään ryhmää tai yksilöä kohtaan, tai väkivallan lietsominen eläimiä kohtaan.

Kaspersky ei toimi VPN-palvelujen toimittajana. Mikäli tiettyjen verkkosivustojen tai palveluiden käyttö on rajoitettu VPN-palveluntarjoajan alueella, et voi käyttää näitä verkkosivustoja tai palveluita Kaspersky VPN Secure Connectionin kautta.