Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Tietojen tallentaminen sovelluksen toimintaraporttiin

22. joulukuuta 2023

ID 144978

Sovellus käsittelee ja tallentaa seuraavat henkilökohtaiset tiedot:

• Sovelluksen käyttöliittymässä näytetyt tiedot:
    • Sähköpostiosoite, jota käytetään My Kasperskyyn yhdistämiseen
    • Niiden verkkosivustojen osoitteet, joissa on määritetty suojattu yhteys
    • Niiden Wi-Fi-verkkojen nimet, joissa on määritetty suojatun yhteyden käyttöönoton säännöt

Nämä tiedot tallennetaan muokkaamattomina paikallisesti, ja niitä voidaan tarkastella tietokoneen kaikilla käyttäjätileillä.

• Tiedot, jotka kerätään, kun jäljitys on käytössä.

Nämä tiedot tallennetaan muokattuina paikallisesti, ja niitä voidaan tarkastella tietokoneen kaikilla käyttäjätileillä. Nämä tiedot lähetetään Kasperskylle vain, jos annat siihen suostumuksesi ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun. Saat lisätietoja tästä datasta napsauttamalla Tuen lausunto -linkkiä Tukityökalut-ikkunassa.