Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Tietoja sovelluksen käytöstä Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan, Brasilian ja Vietnamin alueella sekä Kalifornian asukkaiden toimesta

22. joulukuuta 2023

ID 160950

Sovelluksen versiot, joita Kaspersky ja kumppanimme jakelevat Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan, Brasilian ja Vietnamin alueilla, sekä Kalifornian asukkaiden käyttöön tarkoitetut versiot vastaavat kyseisten alueiden henkilökohtaisten tietojen keräystä ja käsittelyä koskevien sääntöjen vaatimuksia.

Sinun on hyväksyttävä käyttäjän käyttöoikeussopimus ja yksityisyyskäytännön ehdot sovelluksen asentamiseksi.

Ohjattu asennustoiminto kehottaa sinua hyväksymään seuraavat henkilötietojesi käsittelemiseen liittyvät ehdot:

• Kaspersky Security Network (KSN) -tiedonkeruulauseke. Tämän lausekkeen avulla Kasperskyn asiantuntijat saavat nopeasti tietoja tietokoneellasi havaituista uhkista, suoritettavista sovelluksista ja ladattavista allekirjoitetuista sovelluksista sekä käyttöjärjestelmän tietoja, jotta suojaustasi voidaan parantaa.
  • Tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskeva lausunto. Tämän lausunnon avulla voimme luoda sinulle arvokkaampia tarjouksia.

Voit hyväksyä tai hylätä Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen ja tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausekkeen milloin tahansa sovelluksen asetuksista (Asetukset-ikkuna).

Kun sovellus päivitetään, käyttäjää kehotetaan hyväksymään uusi Kaspersky Security Network -tiedonkeruulauseke ja tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskeva lausunto.

• Jos käyttäjä kieltäytyy uudesta tiedonkeruulausekkeesta, päivitetty sovellus jatkaa toimimista aiemmin hyväksytyn tiedonkeruulausekkeen mukaisesti.
  • Jos käyttäjä hyväksyy päivitetyn tiedonkeruulausekkeen, vanha lauseke korvataan uudella ja sovellus jatkaa toimimista uusien ehtojen mukaisesti.

Kun sovellusta käytetään Euroopan unionin alueella, siinä on seuraavat ominaisuudet:

• Kun virtuaalipalvelin (esimerkiksi Ranska) valitaan, fyysinen palvelin, jonka kautta yhteys muodostetaan, voi sijaita toisessa maassa (esimerkiksi Belgiassa). Palvelimen IP-osoite näyttää, että palvelin sijaitsee Ranskassa.
  • Kun virtuaalipalvelin valitaan automaattisesti, yhteys voidaan muodostaa Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan, Brasilian ja Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltion alueen ulkopuolella.