Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Tietojen toimittamine sovelluksen aktivoinnin aikana

22. joulukuuta 2023

ID 187589

Jotta Oikeudenhaltija ja/tai sen Kumppani voi suorittaa velvoitteensa käyttäjää kohtaan ostetun käyttöoikeuden aktivoimiseksi ja käytettävän sovelluksen aktivoimiseksi, Oikeudenhaltijan tulee vastaanottaa alla kuvaillut tiedot ja käsitellä niitä. Tällaisia tietoja voidaan pitää henkilökohtaisina tiettyjen maiden sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Aktivoinnin yhteydessä Oikeudenhaltijan palvelu vastaanottaa seuraavat tiedot ja käsittelee niitä:

• Valtuutustunnus.
  • Aktivointikoodi.
  • Kiintolevyn, emolevyn ja tietokoneen SID-tunnuksen MD5-tarkistussumma.
  • Käyttäjän yksilöllinen tunniste.

Tietojen käsittely ja suojaus

Oikeudenhaltija käsittelee tämän Lausunnon mukaisesti Loppukäyttäjältä saatuja tietoja Oikeudenhaltijan Tietosuojakäytännön mukaisesti: www.kaspersky.com/Products-and-Services-Privacy-Policy.