Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Sovelluksen käyttö komentoriviltä

22. joulukuuta 2023

ID 83989

Voit käyttää Kaspersky VPN Secure Connectionia komentokehotteessa.

Komentorivin rakenne:

avp.com <komento> [asetukset]

Voit katsoa ohjeita komentorivin rakenteesta kirjoittamalla seuraavan komennon:

avp.com [ /? | HELP ]

Tällä komennolla saat täydellisen luettelon komennoista, jotka ovat käytettävissä Kaspersky VPN Secure Connectionin hallintaan komentoriviltä.

Jos haluat ohjeita tietyn komennon rakenteesta, voit antaa jonkin seuraavista komennoista:

avp.com <komento> /?

avp.com HELP <komento>

Komentorivillä voit viitata sovellukseen joko sen asennuskansiosta tai määrittämällä täydellisen polun avp.comiin.

Jotkin komennot voidaan suorittaa vain pääkäyttäjän tilillä.