Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Yksityisen selauksen määrittäminen

19. maaliskuuta 2024

ID 270663

Jotkin verkkosivut käyttävät seurantapalveluja kerätäkseen tietoja verkkotoiminnastasi. Nämä tiedot analysoidaan ja niitä käytetään kohdistettujen mainosten esittämiseksi. Yksityinen selaus -komponentti on suunniteltu estämään tietojen kerääminen verkkotoiminnastasi.

VPN on poistettava käytöstä, jotta Yksityinen selaus voidaan ottaa käyttöön.

Yksityisen selauksen käyttöön ottaminen, jos tietokoneellesi ei ole asennettu Kaspersky-sovellusta:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse AsetuksetYksityinen selaus ja kytke valintakytkin asentoon Käytössä.
  4. Yksityisen selauksen asettaminen edellyttää, että asennat Kaspersky VPN Secure Connectionin ja Kaspersky-sovelluksen.

Yksityisen selauksen käyttöön ottaminen ja määrittäminen, jos tietokoneellesi on asennettu Kaspersky-sovellus:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse AsetuksetYksityinen selaus.
  4. Jos Kaspersky-sovellus on asennettu tietokoneellesi, voit ottaa Yksityisen selaus -komponentin käyttöön ja määrittää sen vain Kaspersky-sovelluksen käyttöliittymässä. Tässä tapauksessa Asetukset-painike on käytettävissä Yksityinen selaus -lohkossa.
  5. Asetukset -painikkeen napsauttaminen avaa Yksityisen selauksen asetukset -osion Kaspersky-sovelluksessa.
  6. Jos komponentti on pois käytöstä, ota se käyttöön asettamalla kytkin ikkunan yläosassa asentoon Käytössä ja määritä tarvitsemasi asetukset.
    • Kerää vain tilastotiedot. Kun tämä vaihtoehto on valittu, Yksityinen selaus -komponentti toimii tunnistustilassa, jolloin voit tarkastella raportteja havaituista tiedonkeruuyrityksistä.
    • Estä tiedonkeruu. Kun tämä vaihtoehto on valittu, Yksityinen selaus -komponentti toimii Estotilassa havaiten ja estäen tietojen keräysyritykset. Näiden yritysten tiedot tallennetaan raporttiin.
      • Estä seuranta. Jos valintaruutu on valittu ja estotila on otettu käyttöön, selain lähettää vierailemallesi verkkosivustolle Do Not Track -HTTP-otsikon. Tämä tarkoittaa, että toimintasi seuraaminen ei ole sallittua.
      • Salli tiedonkeruu Kasperskyn ja sen kumppaneiden verkkosivustoilla. Jos valintaruutu on valittu, Kaspersky-sovellus sallii tiedonkeruun Kasperskyn ja sen kumppaneiden verkkosivustoilla.
      • Salli tiedonkeruu yhteensopimattomilla verkkosivustoilla. Jos valintaruutu on valittu, Kaspersky-sovellus sallii tiedonkeruun verkkosivustoilla, jos tiedonkeruun esto voi saattaa verkkosivuston toimintakyvyttömäksi.

Lisätietoja löydät Kaspersky-sovelluksen verkkotuesta.