Aktivointikoodien palauttaminen

13. elokuuta 2019

ID 140542

Jos olet kadottanut sinulle toimitetun aktivointikoodin, löydät sen Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolista. Jotta voit tehdä tämän, kirjaudu Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin käyttäjätililläsi.

Aktivointikoodien palauttaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Käyttöoikeus-linkkiä sovelluksen pääikkunassa, niin Käyttöoikeudet-ikkuna avautuu.
  3. Napsauta Palauta aktivointikoodini -linkkiä, niin Yhdistä Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin -ikkuna avautuu.
  4. Anna sähköpostiosoite ja salasana, joilla rekisteröidyit portaaliin.
  5. Napsauta Kirjaudu sisään-painiketta.

Näkyviin avautuu Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin Käyttöoikeudet-osio, jossa näet aktivointikoodisi.