Bannerien eston suodattimien määrittäminen

13. elokuuta 2019

ID 149074

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Suojaus-osio.
  4. Valitse Bannerien esto -komponentti.

Näyttöön avautuu Bannerien eston asetukset -ikkuna.

5. Ota käyttöön Bannerien esto ikkunan yläosassa olevalla valitsimella.
  6. Napsauta Suodatinluettelo-linkkiä, jolloin Suodatinluettelo-ikkuna avautuu.
  7. Määritä suodattimet tarvittavalla tavalla Suodatinluettelo-ikkunassa:
    • Suositeltu. Tämä ryhmä sisältää yleisen suodattimen ja aluettasi vastaavan kielisuodattimen. Nämä suodattimet ovat käytössä oletuksena.
    • Temaattinen. Tämä ryhmä sisältää kaksi suodatinta:
      • Sosiaalinen media. Ota käyttöön tämä suodatin, jos haluat estää kohteet, kuten Tykkää- ja Jaa-painikkeet, verkkoyhteisöjen verkkosivustoissa.
      • Ärsytykset. Ota käyttöön tämä suodatin, jos haluat estää ponnahdusviestit, ikkunat sekä muut elementit jotka eivät kuulu tiettyyn verkkosivustoon.
    • Kielikohtainen. Voit valita kielen tässä suodatinryhmässä. Sovellus estää bannerit määritettyä kieltä käyttävissä verkkosivustoissa.