Tiedostojen tarkistaminen OneDrive-pilvitallennustilassa

13. elokuuta 2019

ID 172863

Kaspersky Small Office Security ei tarkista tiedostoja OneDrive-pilvitallennustilassa Windows 10 RS3:ssa tai myöhemmissä versioissa. Jos sovellus havaitsee tällaisia tiedostoja tarkistuksen aikana, se ilmoittaa että pilvitallennustilassa olevia tiedostoja ei tarkistettu.

Seuraavat komponentit eivät tarkista tiedostoja OneDrive-pilvitallennustilassa:

• Täydellinen tarkistus
  • Valikoiva tarkistus
  • Pikatarkistus
  • Taustalla toimiva tarkistus

Kaspersky Small Office Securityn toimintaa koskeva raportti sisältää luettelon OneDrive-pilvitallennustilassa olevista tiedostoista, jotka ohitettiin tarkistuksen aikana.

Reaaliaikaiset suojauskomponentit tarkistavat OneDrive-pilvitallennustilasta paikalliselle koneelle ladatut tiedostot. Jos tiedostojen tarkistusta lykättiin ja tiedosto on ladattu takaisin OneDrive-pilvitallennustilaan ennen tarkistuksen aloittamista, Tiedostojen Virustorjunta ja Järjestelmän tarkkailu saattavat ohittaa tämän tiedoston.

Kun Sovellusten hallinta ja Järjestelmän tarkkailu luokittelevat sovelluksia, Kaspersky Small Office Security lataa sovelluksia OneDrive-pilvitallennustilasta paikalliselle tietokoneelle käyttöjärjestelmän työkaluilla.