Osallistuminen Kaspersky Security Network -verkostoon

13. elokuuta 2019

ID 41367

Kaspersky Small Office Security käyttää pilvisuojausta, mikä parantaa tietokoneesi suojausta. Pilvisuojaus toteutetaan Kaspersky Security Network -infrastruktuurin avulla. Se hyödyntää eri puolilla maailmaa sijaitsevilta käyttäjiltä kerättyjä tietoja.

Kaspersky Security Network (KSN) on Kaspersky Labin pilvipohjainen tietämyskanta, joka sisältää tietoja sovellusten ja verkkosivustojen maineesta. Kaspersky Security Networkin tuottaman tiedon ansiosta Kaspersky Small Office Security voi tarjota suojaa uusia uhkia vastaan nopeammin, minkä lisäksi verkosto parantaa määrättyjen suojauskomponenttien tehoa ja vähentää väärien hälytysten riskiä.

Kaspersky Security Network -verkostoon osallistuvien käyttäjien ansiosta Kaspersky Lab voi vastaanottaa nopeasti tietoja uusien uhkien tyypeistä ja lähteistä, kehittää ratkaisuja niiden neutraloimiseksi ja pienentää väärien hälytysten määrän mahdollisimman alhaiseksi. Osallistumalla Kaspersky Security Network -verkostoon voit tarkastella sovellusten ja verkkosivustojen mainetilastoja.

Jos osallistut Kaspersky Security Network -verkostoon, tietoja käyttöjärjestelmäsi määrityksestä sekä Kaspersky Small Office Securityn prosessien aloitus- ja lopetusajasta lähetetään automaattisesti Kaspersky Labille..

Tässä Ohje-osiossa

Kaspersky Security Network -osallistumisen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Kaspersky Security Network -yhteyden tarkistaminen