Kaspersky Security Network (KSN) -tiedonkeruulauseke

13. elokuuta 2019

ID 43552

Tässä vaiheessa ohjattu asennustoiminto pyytää sinua osallistumaan Kaspersky Security Network -verkostoon. Ohjelmaan osallistuminen tarkoittaa, että tietoa tietokoneessasi havaituista uusista uhista, suoritettavana olevista sovelluksista ja ladatuista allekirjoitetuista sovelluksista lähetetään AO Kaspersky Labille yhdessä käyttöjärjestelmän tietojen kanssa. Sinulta saatuja henkilökohtaisia tietoja ei kerätä, käsitellä eikä tallenneta.

Tarkista Kaspersky Security Network -tiedonkeruulauseke. Jos hyväksyt kaikki ehdot, napsauta Hyväksy-painiketta ohjatun asennustoiminnon ikkunassa.

Jos et haluat osallistua Kaspersky Security Network -verkostoon, napsauta Hylkää-painiketta.

Sovelluksen asennus jatkuu, kun olet hyväksynyt tai hylännyt osallistumisen Kaspersky Security Network -verkostoon.

Jos asennat sovelluksen Euroopan unionin alueella, Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulauseke sisältää tietoja henkilökohtaisten tietojen käsittelemisestä.