Kaspersky Small Office Security -ohjelmiston hallintatoimintojen käytön rajoittaminen salasanalla

13. elokuuta 2019

ID 70756

Tietokone saattaa olla useiden käyttäjien käytössä, ja heidän tietokoneen käyttötaitonsa ja -kokemuksensa voivat vaihdella huomattavasti. Tietokoneen turvallisuus voi vaarantua, jos eri käyttäjät pääsevät rajoituksetta käyttämään Kaspersky Small Office Securitya ja sen asetuksia.

Voit rajoittaa pääsyä sovellukseen asettamalla järjestelmänvalvojan salasanan ja määrittämällä toimet, jotka vaativat kyseisen salasanan syöttämistä:

• Sovelluksen asetusten muokkaus
  • Sovelluksen sulkeminen
  • Sovelluksen poisto

Voit suojata Kaspersky Small Office Securityn hallinnan salasanalla seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse ikkunan vasemmalla puolella oleva Yleinen-osio ja napsauta Määritä salasanasuojaus -linkkiä, jolloin näyttöön avautuu Salasanasuojaus -ikkuna.
  4. Täytä avautuvassa ikkunassa Uusi salasana- ja Vahvista salasana -kentät.
  5. Määritä Salasanan laajuus -asetusryhmässä sovelluksen toimet, joiden suorittamista haluat rajoittaa salasanalla.

Unohtunutta salasanaa ei voi palauttaa. Jos olet unohtanut salasanasi, ota yhteys tekniseen tukeen voidaksesi jälleen muokata Kaspersky Small Office Securityn asetuksia.