Käyttäjän toimiin liittyvän raportin tarkasteleminen

13. elokuuta 2019

ID 70769

Voit tarkastella jokaisen Verkkokäytäntöjen hallinnan alaisen käyttäjätilin toimintaraportteja, joissa voit tarkastella valvottujen tapahtumien jokaista luokkaa yksitellen.

Voit tarkastella raporttia valvotun käyttäjätilin toiminnasta seuraavasti:

1. Siirry Verkkokäytäntöjen hallinnan asetukset -ikkunaan.
  2. Valitse käyttäjätili ja siirry raportti-ikkunaan napsauttamalla Näytä raportti -linkkiä.
  3. Kun olet halutun rajoitustyypin osiossa (esimerkiksi Internet), avaa valvottujen toimintojen raportti napsauttamalla Lisätiedot-linkkiä.

Ikkunaan tulee raportti käyttäjän valvotuista toiminnoista.