Käyttöjärjestelmän resurssien varaaminen tietokonepelien käyttöön

13. elokuuta 2019

ID 70774

Jos Kaspersky Small Office Security on käynnissä koko näytön tilassa samanaikaisesti tiettyjen sovellusten kanssa (erityisesti tietokonepelit), seuraavia haittavaikutuksia voi ilmetä:

• Sovelluksen tai pelin suorituskyky laskee puutteellisten käyttöjärjestelmäresurssien takia
  • Kaspersky Small Office Security ilmoitusikkunat häiritsevät käyttäjän pelaamista

Jos et haluat muuttaa Kaspersky Small Office Secirityen asetuksia manuaalisesti aina, kun siirryt käyttämään täyden näytön tilaa, voit käyttää pelitilaa. Jos pelitila on käytössä ja pelaat tai käytät sovelluksia koko näytön tilassa, Kaspersky Small Office Security ei suorita tarkistusta tai päivitystehtäviä eikä näytä ilmoituksia.

Voit ottaa pelitilan käyttöön seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse ikkunan vasemmalta puolelta Suorituskyky-osio.

Ikkunassa näytetään Kaspersky Small Office Securityn suorituskykyasetukset.

4. Valitse Käytä pelitilaa -valintaruutu.