Heikkoustarkistus

13. elokuuta 2019

ID 70776

Käyttöjärjestelmässä ja tietokoneelle asennetuissa sovelluksissa voi olla heikkouksia, joita haittaohjelmat voivat käyttää hyväksi. Tarkistuksessa heikkoudet voidaan löytää tietokoneelta ja tietokone suojata tartunnoilta.

Voit aloittaa heikkoustarkistuksen seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Hallitse sovelluksia -osioon.
  4. Avaa Heikkoustarkistus-ikkuna napsauttamalla Heikkoustarkistus-linkkiä.
  5. Napsauta Heikkoustarkistus-ikkunassa Aloita tarkistus -painiketta.

Kaspersky Small Office Security aloittaa tietokoneen tarkistuksen heikkouksien varalta.