Kaspersky Security Network -yhteyden tarkistaminen

13. elokuuta 2019

ID 70883

Yhteys Kaspersky Security Networkiin voi katketa seuraavista syistä:

• Et osallistu Kaspersky Security Network -verkostoon.
  • Tietokoneesi ei ole yhteydessä Internetiin.
  • Avaimen nykyinen tila ei salli yhteyden muodostamista Kaspersky Security Networkiin.

Avaimen nykyinen tila näkyy Käyttöoikeudet-ikkunassa.

Voit kokeilla Kaspersky Security Network -yhteyttä seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Työkalut-ikkunassa osioon Tietoturva.

Napsauta Tietoturva-osiossa Pilvisuojaus-linkkiä avataksesi Pilvisuojaus-ikkunan. Pilvisuojaus-ikkunassa näkyy Kaspersky Security Networkin yhteyden tila.