Sovelluksen maineen tarkistaminen

13. elokuuta 2019

ID 70908

Kaspersky Small Office Securityn avulla voit tarkistaa sovellusten maineen käyttäjiltä eri puolilla maailmaa. Sovelluksen maine koostuu seuraavista ehdoista:

• Toimittajan nimi
  • Tiedot digitaalisesta allekirjoituksesta (jos sovelluksella on digitaalinen allekirjoitus)
  • Tiedot ryhmästä, johon Sovellusten hallinta tai suurin osa Kaspersky Security Network -käyttäjistä on sovelluksen asettanut
  • Sovellusta käyttävien Kaspersky Security Network -käyttäjien määrä (käytettävissä, jos sovellus on sisällytetty Kaspersky Security Network -tietokannan Luotettu-ryhmään)
  • Aika, jolloin sovellus on tullut tunnetuksi Kaspersky Security Network -verkostossa
  • Maat, joissa sovellus on levinnyt laajimmalle

Sovelluksen maineen tarkistus on saatavana, jos olet osallistunut Kaspersky Security Network -verkostoon.

Voit tarkistaa sovelluksen maineen seuraavasti:

Avaa sovelluksen käynnistystiedoston pikavalikko ja valitse Tarkista maine KSNstä (katso seuraava kuva).

Objektin pikavalikko Microsoft Windows -järjestelmässä

Käynnistystiedoston pikavalikko

Tämä avaa ikkunan, joka sisältää tietoja sovelluksen maineesta Kaspersky Security Network -verkostossa.

Katso myös:

Osallistuminen Kaspersky Security Network -verkostoon