Tuntemattomien sovellusten käsittely

13. elokuuta 2019

ID 70909

Kaspersky Small Office Security auttaa pienentämään tuntemattomien sovellusten käytössä ilmeneviä riskejä (kuten virusten ja muiden haittaohjelmien tartuntavaara).

Kaspersky Small Office Security sisältää komponentteja ja työkaluja, joiden avulla voidaan tarkistaa sovelluksen maine ja hallita sovelluksen suorittamia toimenpiteitä tietokoneessasi.

Tässä Ohje-osiossa

Sovelluksen maineen tarkistaminen

Sovellusten toiminnan hallinta tietokoneella ja verkossa

Sovellusten hallinnan määrittäminen

Tietoja äänitallennuslaitteilta peräisin olevien suoratoistovirtojen suojaamisesta

Äänivirran suojausasetusten määrittäminen

Sovellusten managerin asetusten määrittäminen