Tietoja aktivointikoodista

13. elokuuta 2019

ID 71010

Aktivointikoodi on koodi, jonka saat ostaessasi Kaspersky Small Office Securityn käyttöoikeuden. Tämä koodi tarvitaan sovelluksen aktivointiin.

Aktivointikoodi on uniikki merkkijono, joka koostuu kahdestakymmenestä numerosta ja latinalaisista kirjaimista, ja se on muotoa xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx.

Voit hankkia aktivointikoodin yhdellä seuraavista tavoista riippuen siitä, miten ostit sovelluksen:

• Jos ostat Kaspersky Small Office Securityn myyntipakettiversion, aktivointikoodi sijaitsee käyttöoppaassa tai asennus-CD:n sisältävässä pakkauksessa.
  • Jos ostat Kaspersky Small Office Securityn verkkokaupasta, aktivointikoodi lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka määrität tilatessasi tuotetta.

Käyttöoikeuden voimassaoloaika alkaa sovelluksen aktivointipäivämäärästä tai käyttöoikeuden myöntämispäivämäärästä. Jos olet hankkinut käyttöoikeuden, jolla Kaspersky Small Office Security voidaan asentaa useisiin laitteisiin, käyttöoikeuden voimassaolokausi alkaa silloin, kun käytät aktivointikoodia ensimmäisen kerran.

Jos olet kadottanut tai vahingossa poistanut aktivointikoodisi sovelluksen aktivoinnin jälkeen, ota yhteys Kaspersky Labin tekniseen tukipalveluun aktivointikoodin palauttamiseksi.