Käyttöoikeuden hankkiminen

13. elokuuta 2019

ID 71235

Voit ostaa käyttöoikeuden tai uusia olemassa olevan käyttöoikeuden. Ostaessasi käyttöoikeuden saat aktivointikoodin, jota sinun on käytettävä sovelluksen aktivointiin.

Voit hankkia käyttöoikeuden seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Avaa Käyttöoikeudet-ikkuna yhdellä seuraavista tavoista:
    • Napsauttamalla Käyttöoikeus puuttuu -linkkiä pääikkunan alalaidassa, jos sovellusta ei ole aktivoitu.
    • Napsauttamalla Käyttöoikeus: N päivää jäljellä -linkkiä pääikkunan alalaidassa, jos sovellus on aktivoitu.
  3. Napsauta avautuvassa ikkunassa Osta käyttöoikeus -painiketta.

Näkyviin tulee Kaspersky Lab eStoren tai kumppaniyrityksen verkkosivu, josta voit ostaa käyttöoikeuden.