Tietoja tilauksesta

13. elokuuta 2019

ID 71345

Kaspersky Small Office Security -tilaus mahdollistaa sovelluksen käytön valittujen parametrien mukaisesti (vanhenemispäivämäärä ja suojattujen laitteiden määrä). Voit hankkia Kaspersky Small Office Security -tilauksen palveluntarjoajalta (esimerkiksi internetpalvelun tarjoajaltasi tai Kaspersky Labin kumppanilta, joka pystyy tarjoamaan sovelluksen tilauksena). Voit keskeyttää tai jatkaa tilaustasi, uusia sen automaattitilassa tai peruuttaa sen. Voit hallinnoida tilaustasi henkilökohtaisen tilisivusi kautta palveluntarjoajan verkkosivustolla tai käyttämällä Kaspersky Labin kumppanin toimittamaa työkalua.

Myyjiltä on saatavana kahta eri tilaustyyppiä Kaspersky Small Office Securityn käyttöön: päivitystilaus ja päivitys- sekä suojaustilaus. Jos tilausta ei uusita ennen jatkoajan loppumista, Kaspersky Small Office Security lakkaa päivittämästä sovelluksen tietokantoja (päivitystilauksen tapauksessa), vaihtamasta tietoja Kaspersky Security Networkin kanssa tai suojaamasta tietokonetta ja suorittamasta tarkistuksia (päivitys- ja suojaustilauksien tapauksessa).

Tilaus voi olla rajoitettu (esim. yksi vuosi) tai rajoittamaton (ei vanhenemispäivämäärää). Kun rajoitettu tilaus vanhenee, sinulle myönnetään jatkoaikaa, jolloin voit vielä uusia tilauksesi. Sovelluksen toiminnallisuus pysyy vielä tällöin muuttumattomana. Voit jatkaa Kaspersky Small Office Securityn käyttöä rajoitetun tilauksen vanhentumisen jälkeen uusimalla sen yhdellä seuraavista tavoista:

• Uusi se omatoimisesti Kaspersky Labin verkkosivustolla tai kumppanimme verkkosivustolla.
  • Anna sen uusiutua automaattisesti (jos ennakkomaksu on suoritettu palveluntarjoajalle).

Jotta voit käyttää Kaspersky Small Office Securityä tilauksella, sinun on käytettävä palveluntarjoajalta tai Kaspersky Labin kumppanilta saatua aktivointikoodia. Jos sovellusta käytetään tilausversiona, et voi käyttää toista aktivointikoodia käyttöoikeuden uusimiseen. Voit syöttää toisen aktivointikoodin vasta tilausjakson päätyttyä.

Jos haluat käyttää Kaspersky Small Office Securityä tilauksella (ja sovellus on jo käytössä aktiivisella käyttöoikeudella), voit syöttää sovelluksen aktivointiin aiemmin käytetyn aktivointikoodin eri tietokoneeseen.

Voit peruuttaa tilauksen ottamalla yhteyden palveluntarjoajaan, jolta ostit Kaspersky Small Office Securityn.

Käytettävissä olevat tilauksenhallintavaihtoehdot voivat vaihdella riippuen palveluntarjoajasta. Lisäksi et ehkä saa käyttöösi jatkoaikaa, jolloin voit uusia tilauksen.