Sovelluksen päivitys

13. elokuuta 2019

ID 71677

Sovellus päivitetään automaattisesti. Jos sinulla on voimassaoleva käyttöoikeus Kaspersky Small Office Securityn aiempaan versioon, sovellusta ei tarvitse aktivoida: Ohjattu asennustoiminto saa automaattisesti Kaspersky Small Office Securityn edellisen version käyttöoikeuden tiedot ja käyttää niitä Kaspersky Small Office Securityn asennuksen aikana.

Sovellus päivitetään automaattisesti, jos asennat sovelluksen uuden version edellisen päälle.

Kaspersky Small Office Securityn asentaminen Kaspersky Small Office Security 4:n tai 5:n päälle

Jos asennat Kaspersky Small Office Security 6:n tietokoneelle, jossa on jo asennettuna Kaspersky Small Office Security 4 tai 5, seuraavat tietotyypit eivät ole käytettävissä:

• Roskapostin eston tietokannat
  • Karanteenissa olevat tiedostot

Kun lataat päivitystä, sovellus vertaa käyttäjän käyttöoikeussopimuksen, Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen ja tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausunnon edellisiä ja uusia versioita. Jos sopimukset ja/tai lausunnot eroavat, sovellus antaa ne sinulle uudelleen luettavaksi ja hyväksyttäväksi.

Tietyt rajoitukset koskevat vanhan sovellusversion päivittämistä uuteen sovellusversioon.

Jos olet luonut säilön Kaspersky Small Office Security 4:ssä, Kaspersky Small Office Security muuntaa sen turvasäilöksi ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. Turvasäilössä olevat tiedostot tulevat käyttöön, kun muunnos valmistuu. Säilojen muuntaminen turvasäilöiksi voi kestää kauan.