Sovellusten hallinnan määrittäminen

13. elokuuta 2019

ID 82507

Voit määrittää Sovellusten hallinnan seuraavasti:

1. Avaa Kaspersky Small Office Securityn pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Hallitse sovelluksia -osioon.
  4. Napsauta Sovellusten hallinta -linkkiä avataksesi Sovellusten hallinta -ikkunan.
  5. Napsauta Sovellusten hallinta -ikkunan Sovellukset-osiossa Hallitse sovelluksia -linkkiä, jolloin Hallitse sovelluksia -ikkuna avautuu.
  6. Valitse luettelosta haluamasi sovellus ja kaksoisnapsauta sen nimeä avataksesi Sovellussäännöt-ikkunan.
  7. Voit määrittää säännöt sovellusten pääsylle käyttöjärjestelmäresursseihin seuraavasti:
    1. Valitse Tiedostot ja järjestelmärekisteri -välilehdellä haluamasi resurssiluokka.
    2. Avaa valikko napsauttamalla saraketta, jossa on resurssin käytettävissä oleva toiminto (Lukeminen, Kirjoittaminen, Poista tai Luominen). Valitse pikavalikosta haluamasi kohde (Salli, Estä, Kysy toimenpidettä tai Peri).
  8. Voit muokata sovelluksen oikeuksia suorittaa eri toimenpiteitä käyttöjärjestelmässä seuraavasti:
    1. Valitse haluamasi oikeusluokka Oikeudet-välilehdeltä.
    2. Avaa pikavalikko napsauttamalla Toiminto-sarakkeessa olevaa kuvaketta ja valitse sitten haluamasi kohde (Salli, Estä, Kysy toimenpidettä tai Peri).
  9. Voit muokata sovelluksen oikeuksia suorittaa eri toimenpiteitä verkossa seuraavasti:
    1. Napsauta Verkkosäännöt-välilehdessä Lisää-painiketta.

Verkkosääntö-ikkuna avautuu.

2. Määritä vaaditut sääntöasetukset avautuvassa ikkunassa ja napsauta Tallenna-painiketta.
    3. Määritä uudelle säännölle prioriteetti. Tee tämä valitsemalla sääntö ja siirtämällä sitä ylös tai alas luettelossa.
  10. Jos haluat rajata ulos määrätyt sovellustoiminnat Sovellusten valvonnan rajoituksista, valitse Poissulkemiset-välilehdellä toimenpiteet, joita ei valvota.
  11. Napsauta Tallenna-painiketta.

Sovellusten valvonnan poikkeuksille luodut säännöt ovat nähtävissä Kaspersky Small Office Securityn asetusikkunan osiossa Uhkat ja poissulkemiset.

Sovellusten hallinta valvoo ja rajoittaa sovelluksen toimintaa määritettyjen asetusten mukaisesti.