Näyttönäppäimistön avaaminen

13. elokuuta 2019

ID 82518

Voit avata näyttönäppäimistön seuraavilla tavoilla:

• Tehtäväpalkin ilmoitusalueen sovelluskuvakkeen pikavalikosta
  • Sovellusikkunasta
  • Työkaluriviltä Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, tai Google Chrome
  • Käyttämällä verkkosivustojen syötekentissä olevaa näyttönäppäimistön pikakäynnistyskuvaketta

Voit muokata pikakäynnistyskuvakkeen näkyvyyden verkkosivustojen syötekentissä.

Kun käytät näyttönäppäimistöä, Kaspersky Small Office Security kytkee verkkosivustojen tekstikenttien automaattisen täytön pois päältä.

• Painamalla näppäinyhdistelmää

Näyttönäppäimistön käynnistäminen pikavalikosta.

Näyttönäppäimistön avaaminen sovellusikkunasta

Näyttönäppäimistön käynnistäminen selaimen työkaluriviltä.

Näyttönäppäimistön avaaminen laitenäppäimistön avulla