Henkilökohtaisten tietojen suojaaminen Internetissä

13. elokuuta 2019

ID 82527

Kaspersky Small Office Security auttaa sinua suojaamaan henkilökohtaiset tietosi varkauksien varalta:

• Salasanat, käyttäjänimet ja muut rekisteröintitiedot
  • Tilinumerot ja pankkikorttien numerot

Kaspersky Small Office Security sisältää osia ja työkaluja, joilla voit suojata henkilökohtaiset tietosi varkauksilta, joissa rikolliset hyödyntävät sellaisia menetelmiä kuten verkkohuijaukset tai näppäimistöllä syötettyjen tietojen sieppaaminen.

Suojaus verkkohuijauksia vastaan varmistetaan Verkkohuijausten estolla, joka on asennettu Verkon virustorjunta-, Roskapostin esto- ja Pikaviestinnän virustorjunta -komponentteihin. Ottamalla nämä komponentit käyttöön varmistat kattavan suojauksen verkkohuijauksia vastaan.

Tietokoneen näppäimistöllä syötettyjen tietojen suojaus tapahtuu näyttönäppäimistön ja Suojatun näppäimistön syöttötilan avulla.

Yksityisten tietojen ohjattu poistamistoiminto tyhjentää tietokoneen kaikista käyttäjän toimiin liittyvistä tiedoista.

Rahasuojaus ja Suojattu yhteys suojaavat tietoja, kun käytät verkkopankkeja ja teet ostoksia verkkokaupoissa.

Verkkokäytäntöjen hallinta -työkalut suojaavat henkilökohtaista tiedonsiirtoa vastaan Internetissä.

Toiminto ei ole käytettävissä, jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle.