Siirtyminen Verkkokäytäntöjen hallinnan asetuksiin

13. elokuuta 2019

ID 82844

Siirry Verkkokäytäntöjen hallinnan asetuksiin:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauttamalla sovelluksen pääikkunassa Verkkokäytäntöjen hallinta -painiketta.
  3. Jos pääsyä Verkkokäytäntöjen hallinnan asetuksiin ei ole suojattu salasanalla, sovellus pyytää käyttäjää asettamaan salasanan. Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista:
    • Verkkokäytäntöjen hallinnan asetuksiin pääsyn suojaaminen salasanalla:
      1. Täytä Salasana- ja Vahvista salasana -kentät ja napsauta Jatka.
      2. Napsauta Salasanan laajuus -ikkunassa Luo salasana -painiketta.
      3. Vahvista salasana Kirjoita salasana -ikkunassa ja napsauta Kirjaudu sisään-painiketta.
    • Jos et halua suojata Verkkokäytäntöjen hallinnan asetuksia salasanalla, etene Verkkokäytäntöjen hallinnan asetuksiin napsauttamalla Ohita-linkkiä.

Verkkokäytäntöjen hallinta -ikkuna avautuu.

4. Valitse käyttäjätili ja napsauta Määritä rajoitukset -linkkiä, jolloin Verkkokäytäntöjen hallinnan asetusikkuna avautuu.