Varmuuskopiointitehtävän luominen

13. elokuuta 2019

ID 84524

Varmuuskopiointitehtävän luominen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Varmuuskopiointi ja tietojen palautus -painiketta.
  3. Tietojen salaus -ikkunassa, tee jokin seuraavista:
    • Jos yhtään varmuuskopiointitehtävää ei ole luotu vielä, napsauta Valitse tiedostot varmuuskopiointia varten -painiketta.
    • Jos sinulla on jo olemassa oleva varmuuskopiointitehtävä ja haluat luoda uuden, napsauta Luo varmuuskopioita toisista tiedostoista -painiketta.

Varmuuskopiointitehtävän ohjattu luontitoiminto käynnistyy.

Ohjattu toiminto koostuu ikkunoista (vaiheista), joissa liikutaan painikkeilla Takaisin ja Seuraava. Voit sulkea ohjatun toiminnon valmistumisen jälkeen napsauttamalla Valmis-painiketta. Voit keskeyttää ohjatun toiminnon milloin tahansa napsauttamalla Peruuta-painiketta.

Alla on tarkempia tietoja ohjatusta toiminnosta.

Tässä osiossa

Vaihe 1. Valitse tiedostot

Vaihe 2. Valitse varmuuskopioitavat kansiot

Vaihe 3. Valitse varmuuskopioitavat tiedostotyypit

Vaihe 4. Valitse varmuuskopiotaltio

Vaihe 5. Varmuuskopiointiaikataulun luominen

Vaihe 6. Salasanan määrittäminen varmuuskopioiden suojaamista varten

Vaihe 7. Tiedostoversioiden tallennusasetukset

Vaihe 8. Varmuuskopiointitehtävän nimen syöttäminen

Vaihe 9. Ohjatun toiminnon viimeistely