Verkkotaltion aktivoiminen

13. elokuuta 2019

ID 84526

Aktivoi verkkotaltio seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Varmuuskopiointi ja tietojen palautus -painiketta.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos yhtään varmuuskopiointitehtävää ei ole luotu vielä, napsauta Valitse tiedostot varmuuskopiointia varten -painiketta.
    • Jos sinulla on jo varmuuskopiointitehtävä, napsauta Luo varmuuskopioita toisista tiedostoista -painiketta.

Varmuuskopiointitehtävän ohjattu luontitoiminto käynnistyy.

4. Määritä varmuuskopioitavien tiedostojen tietoluokka tai valitse tiedostot manuaalisesti tietotyyppien valintaikkunassa.
  5. Valitse taltion valintaikkunassa Verkkotaltio-valinta ja napsauta Aktivoi-painiketta.

Verkkotaltion luonti edellyttää Internet-yhteyttä.

Näyttöön tulee Dropbox-tilin kirjautumisikkuna.

6. Tee jokin seuraavista toimista avautuvassa ikkunassa:
    • Suorita rekisteröinti, jos et ole vielä rekisteröitynyt Dropbox-käyttäjäksi.
    • Jos sinulla on jo Dropbox-tili, kirjaudu sisään Dropbox-tilillesi.
  7. Viimeistele verkkotaltion aktivointi vahvistamalla, että Kaspersky Small Office Security saa käyttää Dropbox-tiliäsi tietojen varmuuskopiointiin ja palauttamiseen. Kaspersky Small Office Security sijoittaa tallennettujen tietojen varmuuskopiot erilliseen kansioon, joka luodaan Dropbox-taltioon sovelluksia varten.

Kun verkkotaltion aktivointi on valmis, taltion valintaikkuna avautuu. Se sisältää eri verkkotaltioita, joista voit valita haluamasi. Aktivoitujen verkkotaltioiden osalta sovellus näyttää käytetyn tilan ja tietojen tallennusta varten vapaana olevan tilan.