Miten teknistä tukea saadaan

13. elokuuta 2019

ID 85903

Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi sovelluksen ohjeesta tai muusta sovellusta koskevasta tietolähteestä, suosittelemme ottamaan yhteyttä Kaspersky Labin tekniseen tukeen. Teknisen tuen asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi, jotka liittyvät sovelluksen asennukseen ja käyttöön.

Ennen kuin otat yhteyttä tekniseen tukipalveluun, lue tukisäännöt.

Voit ottaa yhteyttä tekniseen tukipalveluun seuraavasti:

• Puhelimitse. Tällä tavoin voit keskustella venäjänkielisen tai kansainvälisen teknisen tukipalvelumme asiantuntijoiden kanssa.
  • Lähetä pyyntö Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliportaalista. Tällä tavoin voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme kyselylomakkeella.

Tekninen tuki on vain sovelluksen käyttöoikeuden ostaneiden käyttäjien käytettävissä. Kokeiluversion käyttäjille ei tarjota teknistä tukea.